REUNIÓ DEL SECRETARIAT DEL CEC

El passat 5 de maig es va reunir el Secretariat del CEC per debatre temes diversos, entre els que va merèixer especial atenció les dificultats en què es troben alguns centres de culte a casa nostra. Per fer costat a les esglésies i contribuir a la resolució de la situació, el CEC implementarà un Equip de Suport integrat per professionals de disciplines tècniques. Està en estudi el finançament d’aquest servei, considerant-se com a possible opció l’establiment d’una quota a satisfer per part de les esglésies que sol·licitin orientació i assessorament legal i tècnic.

Un altre punt de l’Ordre del Dia de la reunió de treball va ser la necessària adaptació del pressupost 2010, en haver-se produït una reducció dels ajuts econòmics, que es reben de part de l’Administració, per a projectes del CEC. En conseqüència, també es reduirà el nombre d’activitats de l’entitat.

CEC – 06.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats