REUNIÓ DE COORDINACIÓ ENTRE FEREDE I ELS SECRETARIS AUTONÒMICS

El 15 d’abril de 2010 va tenir lloc a Madrid una reunió de Coordinació entre la FEREDE i els representants dels 16 Consells Evangèlics Autonòmics. El CEC va ser representat pel seu Secretari General, Guillem Correa.

La realitat de la Comunitat Protestant a tot el país, les característiques pròpies de cada autonomia i els necessaris replantejaments pel que fa a col·laboració i coordinació entre les parts va aconsellar aquesta convocatòria, que va permetre una posada en comú de propostes, iniciatives i aportacions diverses, tant per part de la FEREDE com per part dels representants dels Consells autonòmics.

La trobada també va fer possible compartir les particulars situacions en què es troben tots i cadascun dels Consells establint-se així unes dinàmiques de relació que afavoreixen el treball comú de testimoniatge i de defensa de la llibertat religiosa.

CEC – 06.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats