MEP: PROGRAMA IX JORNADA DE REFLEXIÓ

Tal com ja vàrem anunciar en l’anterior edició, el proper dissabte 8 de maig tindrà lloc la IX Jornada de Reflexió del Ministeri Evangèlic a Presons, des de les 9.45 h fins a les 16 h., a les dependències de l’IBSTE, a Castelldefels.

Segons informa el Coordinador del MEP, Samuel Aran, el programa no només contempla activitats que ajudaran a la relació fraternal entre els assistents –temps de lloança, pregària, dinar de germanor-, sinó que posa especial interès en la ponència “Lideratge i treball en equip” que exposarà Fèlix Ortiz, formador i escriptor, responent així a un dels objectius de millora del MEP en relació a las tasca de testimoniatge que els Agents Pastorals realitzen als centres penitenciaris de Catalunya.

En el decurs de la Jornada seran presentades diverses novetats: el Directori del MEP 2010, el Manual d’Acolliment del MEP i la informació sobre l’equip de promoció del MEP a les esglésies evangèliques a Catalunya.

La inscripció a la Jornada supera el nombre de 80 persones, entre Agents Pastorals en actiu a les quatre demarcacions catalanes i voluntaris interessats en conèixer de prop el MEP. També està confirmada l’assistència del Secretari General del CEC, Guillem Correa, i dels pastors penitenciaris a la demarcació de Barcelona, Josep Lluís Suárez, i a la demarcació de Tarragona, Salvador Villar.

CEC – 06.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats