III Congrés Protestant de Catalunya

Desprès d’una dècada des de l’anterior Congrés, i amb el lema “Escoltant-nos els uns als altres”, durant els dies 8, 9 i 10 de desembre tindrà lloc el III Congrés Protestant de Catalunya, organitzat pel Consell Evangèlic de Catalunya, a l’Església del carrer Trèvol de Barcelona.

Amb la voluntat d’afavorir la pluralitat i la diversitat al si d’aquest Congrés, el CEC ha convidat totes les famílies denominacionals presents a la FEREDE i amb representació a Catalunya perquè anomenin un delegat que pugui incorporar-se al Comitè Organitzador  encarregat de preparar el Congrés.  

El III CPC, mitjançant les ponències, permetrà la reflexió i estudi dels reptes que la Comunitat Protestant té plantejats a Catalunya. També serà una ocasió excel·lent perquè els assitents gaudeixin d’uns dies de germanor i les entitats intercanviïn informacions, estratègies, inquietuds, elements que, entre altres, posin de manifest el desig de ser de benedicció els uns pels altres i també per als nostres conciutadans.  

CEC-06.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats