CAMPAMENT DE JOVES +VALOR.ES

Organitzat per Trobada Jove, el Campament de Joves +Valor.es se celebrarà el proper 14 a 16 de maig de 2010, a la Casa de Colònies Mogent, de Llinars del Vallès.

L’activitat, que s’emmarca en el programa general de Trobada Jove per a l’any 2010, està oberta a tots els joves evangèlics de Catalunya que desitgin dedicar un cap de setmana a reflexionar sobre els valors, des del punt de vista bíblic, i la seva repercussió en l’estil de vida dels cristians.

El programa inclou, entre altres, les ponències, a càrrec de Daniel Pujol, i el concert de Papel Maché que tindrà lloc el dissabte 15, a les 21.30 h. També estan previstes activitats lúdiques, com ara concursos i esports, així com espais per a la pregària i la lloança.

Josuè Ibáñez, de l’equip de Trobada Jove, indica que la inscripció continua oberta, tot i que queden poques places disponibles. Interessats/des poden informar-se al 606.632.112 o a trobadajove@yahoo.es

CEC – 06.05.10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats