APROPANT-NOS A DÉU

< Fidel Caralt>

“I jo us dic: Demaneu, i Déu us donarà; cerqueu, i trobareu; truqueu, i Déu us obrirà, perquè el qui demana, rep; el qui cerca, troba; i a qui truca, li obren”. Lluc 11:9-10

L’altre dia algú em va dir, amb certa indignació:
- Això que diu l’Evangeli: “demaneu i us serà donat” és falç. A mi no m’ha passat. He demanat moltes coses a Déu i no me les ha donat. Estic totalment decebuda d’Ell.
I sense donar-me peu a una resposta, va marxar ràpidament.

Les seves paraules em van fer pensar. Quantes vegades demanen a Déu només quan ens trobem en una situació difícil! Quantes vegades demanen al déu que nosaltres ens hem creat que ens doni la resposta que volem, sense estar disposats a cercar a qui és Déu de veritat.

Quan llegim les paraules del versicle en el seu context, ens adonem que el que Jesús vol que li demanem a Déu és quelcom més important. Potser estem preocupats per la nostra salut, la manca de treball, la situació econòmica, un problema greu a la família, entre altres dificultats. I no es que Déu no vulgui ajudar-nos en aquestes qüestions. Ans al contrari, Ell vol beneir-nos i ajudar-nos en aquestes coses, però vol que entenguem que tenim un problema pitjor; una malaltia que és molt més greu i que, si no la tractem, ens portarà a la mort. Aquesta malaltia es diu pecat i ens separa de Déu. No hi ha res que nosaltres puguem fer. Només confiar en Jesucrist, i demanar-li que sigui el nostre Salvador i Senyor. Aleshores, l’Esperit de Déu ve a nosaltres, començant una transformació que canvia la nostra manera viure i de veure la vida.

Déu no vol que tinguem sols una creença o una religió. El que vol que tinguem és una veritable relació amb Ell. Jesús no és una vareta màgica que fem servir per canviar totes les nostres dificultats. És l’amic que ens acompanya cap a l’eternitat. És qui entén tot el que ens passa i ens omple de pau i serenor en els moments de foscor per els quals tots els humans passem.

Amic, amiga, si tens ressentiment contra Déu, pensa que Déu t’estima i que vol donar-te quelcom més important.  Si tu li ho demanes, Ell omplirà la teva vida de pau i eternitat.

Noticias relacionadas:

  • R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC Lluc ...

  • Fidel Caralt “Benaurats els que ploren per que ells seran consolats” Mateu 5,4    La gran notí ...

  • - Fidel Caralt -   Però l'àngel els digué: - No tingueu por. Us anuncio una bona nova que p ...

  • - Fidel Caralt -   El darrer dia de la festa, que era el més solemne, Jesús es posà dret i e ...

  • Mateu 5:3 < Fidel Caralt > Les estadístiques diuen que cada vegada hi ha més famílies ...

Els comentaris estan tancats