Darreres activitats especials del MEP

El passat 24 d’abril, aprofitant la seva estada a Catalunya en motiu del Dia del Llibre, el pastor de l’Església de Filadèlfia, Juan José Cortés, va visitar dos centres penitenciaris catalans acompanyant i ajudant el MEP en la seva tasca d’assistència religiosa.

Juan José Cortés, conegut per ser el pare de la petita Mari Luz, va ser el dissabte pel matí al CP Quatre Camins i per la tarda al CP Joves. En tots dos centres va compartir el missatge de la Bíblia amb els interns. Aquest fet va impactar profundament les vides dels assistents que, a més d’escoltar-lo, van gaudir de valent de la música amb el cantant David Garrido, el qual va col·laborar en les dues intervencions.

Al migdia es va organitzar un dinar de germanor al que hi van assistir el pastor Cortés, Josep Lluís Suárez com a pastor penitenciari i responsable de l’Àrea Social del CEC, Agustín Soto, Coordinador de l’equip del CP Quatre Camins, Lídia Tudela, Coordinadora de l’equip del CP Joves i el representant de l’Associació Gitana Saspipen T’has Mestipem.
 
El MEP agraeix molt sincerament l’esforç dels organitzadors, la disponibilitat d’en Juan José Cortés i, en especial, a la Llibreria Abba de Barcelona que va fer possible, amb la seva generositat i predisposició al servei, aquesta activitat.

CEC – 30/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats