Creix el nombre d’interns que assisteixen a les activitats del MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS

Revifada espiritual al centre penitenciari de La Model a Barcelona. Aquesta afirmació de Josep Lluís Suárez, pastor penitenciari de la demarcació de Barcelona i responsable de l’Àrea Social del Consell Evangèlic de Catalunya, es produeix després que el passat 12 d’abril gairebé 80 interns van assistir al culte evangèlic que se celebra tots els dilluns a La Model. “Feia molt de temps que no observava homes tan oberts a la predicació de l’Evangeli”, destaca el pastor Suárez.

6 Agents Pastorals de l’equip de treball del MEP en aquest centre s’ocupen d’atendre espiritualment els interns, mitjançant activitats que es duen a terme 4 dies a la setmana.

El Coordinador de l’equip de La Model, Jaume Farré, informa que en els darrers mesos hi ha hagut un important increment d’assistents interessats no només en escoltar la Paraula de Déu i la reflexió bíblica, sinó també en participar en els espais de pregària, lloança i testimoni personal. Destaca, també, que s’està consolidant un lideratge intern la qual cosa afavoreix l’establiment de cèl·lules de pregàries i d’estudi de la Bíblia entre setmana.

“El testimoni del treball del MEP a la Model és motiu d’agraïment a Deu i de pregària. Ens cal una sala de reunions amb més aforament i es necessiten més Agents Pastorals per al seguiment espiritual dels interns”, conclou Samuel Aran, Coordinador del MEP.
CEC – 30/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats