SUPORT DE LA COMUNITAT PROTESTANT A LA CAMPANYA DEL MIL·LENNI

La comunitat protestant ha posat de manifest la seva sensibilitat amb la Campanya del Mil·leni, de la qual informàvem en el nostre anterior número.

 

A continuació, transcrivim les informacions que, en aquest sentit, ens han fet arribar els responsables de la Campanya a Barcelona:

. El Consell Evangèlic es va adherir, l’any 2009, a les mobilitzacions contra la pobresa a Barcelona, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa i ha promogut aquesta campanya al si de les comunitats i entitats socials protestants de Catalunya per donar a conèixer els seus objectius i promoure accions solidàries.

. FEREDE, Diaconía España i altres xarxes de comunitats evangèliques formen part de l’Aliança Espanyola contra la Pobresa, juntament amb un miler d’organitzacions socials i participen conjuntament en les mobilitzacions contra la pobresa que se celebren cada any. A més, Diaconia España organitza donacions per eradicar la pobresa i participar en la consecució dels Objectius del Mil·leni. També publica diversos articles sobre els ODM a la seva pàgina web.

. El CEC va convidar Xavier Longan, Coordinador de la Campanya del Mil·leni de les Nacions Unides a Catalunya, a participar en el “Fòrum Social” que Diaconia Catalana va celebrar el 6 de juny 2009, oferint una conferència i presentació dels ODM.

.  El programa de televisió Néixer de Nou, en la seva darrera emissió de 25 d’abril 2010, va abordar la temàtica relativa als Objectius del Mil·leni.

Xavier Longan
Coordinador Campanya del Mil·leni de les NNUU a Catalunya

CEC – 22/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats