NOVETATS DEL GOSPEL.CAT

gospel.cat

gospel.cat

El cor gospel.cat es consolida com a un recurs útil al servei de les esglésies i organismes a casa nostra. En créixer el volum d’activitat es fan imprescindibles les tasques de coordinació. Per aquesta raó, l’Equip de Suport del cor gospel.cat -format per la direcció musical, l’equip pastoral i l’equip de coordinació- es va reunir el passat 12 d’abril, fent el seguiment dels assumptes relatius a la formació, actualitzant el calendari d’actuacions i plantejant nous reptes.

De cara als propers mesos, s’han concretat no només concerts, en esglésies i en llocs públics, sinó que també s’han programat activitats en clau interna, com ara un dinar de germanor que tindrà lloc el proper 24 d’abril.

Com a properes actuacions, es confirmen:
     1 de maig, a l’Excursió Unida (FIEIDE, UEBC, AAGG), Parc del Fum a Palau-Solità i Plegamans.
     9 de maig, a les Conferències Missioneres de les Assemblees de Germans, a Barcelona.
     (C/ Trèvol 9-  19).
     23 de maig, a l’acte commemoratiu del 30è aniversari de l’Església de Déu de Blanes.

Altres actuacions estan previstes pels mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre.

CEC-22/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats