MEP: PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE LA DIVERSITAT EN L’ÀMBIT RELIGIÓS

El passat dimecres 14 d’abril es va presentar a la sala d’actes del Centre D’estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs March, 40 de Barcelona) la Guia per al respecte a la diversitat de creences en l’àmbit penitenciari. Aquesta guia és un recull de les característiques diferencials de les diverses confessions religioses que treballen dins l’àmbit penitenciari i inclou recomanacions per tal de garantir el dret a la llibertat i l’assistència religiosa del interns.

La presentació va estar a càrrec d’Albert Batlle Bastardas, Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, i  Montserrat Coll i Calaf, Directora General d’afers Religiosos del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte hi van assistir els representants de les diverses confessions religioses. Per part del Consell Evangèlic de Catalunya, hi van ser presents Guillem Correa (Secretari General), Josep Lluís Suárez (Responsable de l’àrea Social) i Samuel Aran (Coordinador del Ministeri Evangèlic a Presons).

Interessats en conèixer el contingut del document presentat poden consultar el següent enllaç.

CEC – 22/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats