CEIC: REUNIÓ EQUIP DE TREBALL

L’equip de treball del Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) es va reunir el 29 de març per fer el seguiment i tancar el calendari de les activitats previstes per a l’any en curs.

Els actes s’han plantejat per mantenir els objectius inicials del Comitè –afavorir la relació fraternal entre les 95 comunitats ètniques i multiculturals identificades a casa nostra i les autòctones, així com treballar per portar endavant projectes i ministeris conjunts-.

Per aquest semestre, es convoca la IV Trobada Multicultural el 10 de juliol 2010. El programa inclourà, entre altres, diverses participacions musicals i teatrals, així com la degustació de dolços dels països d’origen dels assistents, sense oblidar una proposta lúdica per als nens.

Per al segon semestre, estan programades dues activitats.
_ La VII Trobada de pastors i líders: Jornada per a la Immigració, el 19 de setembre 2010. Com a avanç de programa es proposa una taula rodona amb el tema “La integració com a base de futur a les esglésies ètniques”.

_ IV Trobada d’Adoració i Lloança, el 23 d’octubre 2010. Aquesta activitat proposa un espai de fraternitat cristiana a través de la reflexió bíblica, els càntics i les pregàries, amb especial interès per l’Església Perseguida arreu del món.

CEC – 22/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats