CANVIS A L’OFICINA TÈCNICA DEL CEC

Una nova etapa s’obre a l’Oficina Tècnica del CEC. Hi ha canvis a l’equip de treball perquè Dàmaris Playá marxa a assumir nous reptes en incorporar-se al ministeri d’ Escrituras, escola bíblica online de les Assemblees de Germans.

Han estat quatre anys d’intensa col·laboració durant els quals la seva aportació ha quedat concretada en diverses àrees del Consell Evangèlic de Catalunya. Tot una època que ha coincidit amb un creixement quantitatiu i qualitatiu de la tasca que es desenvolupa des de l’Oficina, creixement al que ella ha contribuït de forma clara.

Així, volem destacar el seu treball en determinats departaments. En l’àmbit social, com a responsable del Centre d’Estudis Joan Vallès i de l’Oficina del Voluntariat. En l’àmbit de la comunicació, com a responsable de l’edició de la revista electrònica Aportació Protestant i de l’Aportaciò Express, així com del disseny de molts dels elements gràfics de promoció de les activitats del CEC. En l’àmbit de les lletres, donant el suport necessari per a l’edició de diversos dels títols publicats per aquest Consell. I no oblidem la seva responsabilitat a la Secretaria Tècnica del 7º Congreso Evangélico.

El dia a dia, també en el CEC, es construeix amb les contribucions d’uns i altres. També la seva ha estat important i valuosa. Donem gràcies a Déu pel temps, il·lusions i projectes compartits en tantes ocasions. Però també li donem les gràcies a la Dàmaris per la seva genuïna vocació de servei al Senyor i al seu poble. L’encomanem a Ell.

Gràcies, Dàmaris!

CEC-22/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats