“7 VEUS, UN CAMÍ PER LA PAU” A SARRIÀ-SANT GERVASI (Barcelona)

“La contribució a la pau, realitzada des del món de la fe, ha estat i és molt rellevant, digna i valuosa”.

Amb aquestes paraules iniciava el pastor Emmanuel Buch, doctor en Filosofia, la conferència “La cultura de la pau, repte per a les noves generacions” en l’acte inaugural de l’exposició “7 Veus , 1 camí per la Pau”, que l’Església Evangèlica Bona Nova va dur a terme, el passat 8 d’abril 2010, al Centre Cultural Pere Pruna del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

La dissertació es va centrar, inicialment, en un breu repàs dels conceptes de pau a la Grècia antiga, a l’Imperi romà i a l’Israel bíblic. A continuació, el conferenciant va destacar i explicar quatre valors bàsics, des del seu punt de vista, per a la construcció d’una societat justa i en pau, concretant-los en el reconeixement de la dignitat de la persona, la dimensió relacional de l’ésser humà, la responsabilitat envers el proïsme i, finalment, la cultura de la no violència.

L’acte, presidit per la pastora de la comunitat, Mª Dolors Taengua, i el responsable de Missió i Evangelització, Joan Marc Monsó, va comptar amb la presència i salutació del representant de l’Oficina d’Afers Religiosos de Barcelona, de la Regidoria del districte Sarrià-Sant Gervasi, així com del secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya, Guillem Correa.

En finalitzar, els assistents van visitar l’exposició i es va oferir una copa de cava i dolços.

CEC-22/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats