SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ

 

En aquest dies el Consell Evangèlic de Catalunya està treballant en la seva sol·licitud de participació en el concurs públic per a la concessió de subvencions a activitats destinades a fomentar la relació entre entitats i confessions religioses i la societat catalana.

Dues són les activitats proposades en la sol·licitud. En primer lloc, el treball de normalització lingüística que desenvolupen conjuntament tres dels departaments del CEC: Publicacions, l’Oficina del Voluntariat i el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya. Un esforç encaminat a dotar les comunitats locals catalanes d’eines diverses en català per a ser utilitzades en les celebracions religioses.

 

La segona activitat presentada és la xarxa d’acollida a comunitats immigrants; un projecte que el CEC ha endegat amb el propòsit d’ajudar els nouvinguts en el procés d’adaptació al nou país. El treball proposat abasta diversos àmbits de suport a les comunitats evangèliques immigrants que darrerament s’han instal·lat a casa nostra.

 

CEC – 08/04/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats