IX JORNADA DE REFLEXIÓ DEL MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS

 

El Ministeri Evangèlic a Presons està ultimant els detalls per a la celebració de la seva IX Jornada de Reflexió, el proper 8 de maig, a partir de les 3/4 de 10 del matí.

Aquesta trobada convoca anyalment a tots els Agents Pastorals i Voluntaris que col·laboren en l’atenció religiosa als Centres Penitenciaris catalans. En aquesta edició, el tema proposat és ‘Treball en equip’ i el ponent convidat per a desenvolupar-lo serà Félix Ortiz, qui ja va participar en la jornada de l’any 2009.

La trobada serà a l’IBSTE (Ramal de la raconada 5, Castelldefels). Les places són limitades, per la qual cosa se sol·licita la confirmació d’assistència, abans del 29 d’abril, trucant al 93.424.10.20 o adreçant un correu electrònic a mep@consellevangelic.cat.

CEC – 08/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats