EL DIARI DE SABADELL ES FA RESSÒ DE LA TASCA HUMANITÀRIA BAPTISTA A HAITÍ

 

La secció ‘Cara a Cara’ del Diari de Sabadell publicava el passat 25 de març una entrevista amb Daniel Banyuls, pastor de l’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola i Director del Ministeri d’Obra Social de la UEBE.

 

El motiu de l’entrevista era l’execució de la segona fase del projecte d’ajuda humanitària que la UEBE, mitjançant la Fundació ABSIDE, està desenvolupant a Haití. En aquesta fase està previst viatjar de nou a la zona afectada amb un grup de voluntaris per a construir 3 camps de refugiats a les zones més castigades pel terratrèmol. Amb el nom de ‘Camp Luther King’, en aquestes 3 instal·lacions s’ubicaran 100 tendes de campanya d’alta resistència –fabricades per un proveïdor de l’ONU i Creu Roja- on es podrà donar acollida a 1000 beneficiaris.

 

El cost de la compra d’aquest material ha estat possible gràcies als donatius de les esglésies de la UEBE i altres ajuts externs.

 

Els detalls del viatge es poden seguir a http://fundacionabside.blogspot.com/

 

CEC – 08/04/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats