CONCERT SOLIDARI DE DIACONIA ESPAÑA A MADRID

 

La presentació del primer disc en solitari del solista Amos Obasohan serà el marc d’un concert solidari en suport del programa Apadrina de Diaconia España. Aquest projecte promou l’apadrinament de nens de països com Moçambic, Bolívia i Xile. Una segona via de col·laboració és l’ajut a projectes socials evangèlics que es desenvolupen a Espanya i l’estranger.

Amos Obasohan, cantant i pastor nigerià, estarà acompanyat pel Coro Gospel de Madrid, amb qui ja ha col·laborat en nombroses ocasions. A més, al llarg de la seva carrera ha actuat amb artistes com Richard Smallwood, Bob Bailey i Donnie Harper, entre altres.

El concert està previst pel proper 24 d’abril, a les 20 hores, a l’església del carrer Secoya 20, de Madrid. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Més informació, www.diaconia.es.

CEC – 08/04/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats