CELEBRADA L’ASSEMBLEA DEL CEC

 

El passat 27 de març es va celebrar la 28a assemblea general –i 58a assemblea cívica- del Consell Evangèlic de Catalunya a l’Església de l’Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí 76, Barcelona).

Presidida per Fidel Caralt i amb una destacada assistència que va superar àmpliament la vuitantena de delegats, l’assemblea va abordar els assumptes previstos en l’ordre del dia proposat.

Després de les primeres qüestions administratives, es va presentar l’informe de gestió corresponent als darrers sis mesos de treball de l’entitat. L’informe, presentat pel Secretari General del CEC, Guillem Correa, incloïa el detall de les darreres activitats realitzades. Dues qüestions van merèixer especial atenció. D’una banda, la futura publicació de la normativa relativa a la Llei de Centres de Culte i la situació que actualment estan patint algunes comunitats locals a diverses poblacions catalanes. També es va destacar la tasca social de les esglésies i entitats catalanes amb la presentació d’un treball de recerca, realitzat per l’oficina tècnica del CEC, que mostra els àmbits de treball en què la Comunitat Protestant a Barcelona té projectes socials en actiu. A més, es va informar que properament aquesta informació serà ampliada a la resta de demarcacions catalanes.

En el decurs de l’assemblea es va presentar l’informe econòmic relatiu al tancament de l’exercici 2009 que, després d’un ampli temps de debat, va ser aprovat pels delegats presents.

Finalment, es va informar en relació a la celebració del III Congrés Protestant de Catalunya, del 8 al 10 de desembre del 2011.

CEC – 08/04/10

Noticias relacionadas:

  • El proper 18 d’abril a les 11 del matí està convocada la 26a Assemblea General i 56a Assemblea C ...

  • Assemblea General Dissabte, 18 d'abril, a les 11 del matí, està convocada la 26a Assemblea Gene ...

  • espai de reflexió CONVOCADA LA 27 ASSEMBLEA GENERAL i 57 ASSEMBLEA CÍVICA DEL CONSELL EVANGÈL ...

  •   El Consell Evangèlic de Catalunya ha convocat la 24a Assemblea General, i 54a Assemblea Cív ...

  • El proper 18 d’abril a les 11 del matí està convocada la 26a Assemblea General i 56a Assemblea C ...

Els comentaris estan tancats