SOLIDARITAT AMB XILE

 Diaconia España ha endegat una campanya solidària sota el nom ‘Solidaridad con Chile’ en la que s’informa de tres canals de suport a les víctimes del terratrèmol i del tsunami que van sacsejar aquest país el passat 27 de febrer.

 APADRINAMENT DE NENS

S’ha establert com a opció prioritària l’apadrinament de nens pertanyents a la comunitat Mapuche que assisteixen a l’Escuela Evangélica Rural de Rulo. L’import de l’apadrinament és de 20 euros al mes.

RECONSTRUCCIÓ DEL PATI DE L’ESCUELA Num 118 DE RULO

Aquesta escola atén 70 nens des de preescolar fins a vuitè any bàsic. Com a conseqüència del terratrèmol de 8.8 graus, el terra de l’únic pati amb sostre de l’escola va patir alguns desperfectes. Entre ells, una esquerda de 60 cm que provoca greus problemes de seguretat als alumnes del centre.

RECONSTRUCCIÓ DE LA TORRE I ESTANC D’AIGUA DE L’ESCUELA Num 118 DE RULO

L’escola pertany a la Comuna de Nueva Imperial. El 98% dels seus alumnes procedeixen de famílies d’agricultors amb recursos molt limitats. El fort moviment sísmic va produir danys a l’estanc d’aigua i a la torre que abasteixen no només l’escola sinó que estan al servei de la Comunitat Indígena.

Les persones interessades a col·laborar en qualsevol de les tres propostes poden contactar amb l’Oficina Tècnica de Diaconia: 91.764.32.69 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 15 a 18 hores).

CEC – 25/03/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats