PRESENTACIÓ DE LO NOU TESTAMENT A TARRAGONA

 

Dissabte vinent, a les 6 de la tarda, el Museu Bíblic Tarraconense (carrer de les Coques 1-C, Tarragona) acollirà l’acte de presentació de l’edició facsímil de ‘Lo Nou Testament’, traduït per Josep Melcior i Colom i publicat a Londres l’any 1832. Aquesta data s’avança en un any a la publicació de L’Oda a la Pàtria de Bonaventura Carles Aribau, considerada l’inici de la Reinaxença Catalana.

 A l’acte intervindran el Secretari General del CEC, Guillem Correa, el crític i historiador de l’art, Daniel Giralt-Miracle, i el delegat a Tarragona del CEC, Salvador Villar.

 

La demarcació del CEC a Tarragona organitza aquest presentació amb un doble objectiu: mostrar el compromís  de la comunitat protestant amb la recuperació de la identitat catalana i donar a conèixer les activitats que el CEC desenvolupa en diversos àmbits.

 

L’assistència serà per invitació. Més informació, 646.616.009 o tarragona@consellevangelic.cat.

 

CEC – 25/03/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats