CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS

temps de projectes

EL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA PROMOU TRES CONVOCATÒRIES DE SUBVENCIONS PER A PROJECTES CULTURALS, SOCIALS I AMPLIACIÓ D’ESTUDIS

Com en anys anteriors, el Consell Evangèlic de Catalunya convoca diverses subvencions adreçades a donar suport als projectes culturals i socials de la comunitat protestant i als estudiants.

:: AJUTS PER A L’AMPLIACIÓ D’ESTUDIS SUPERIORS RELACIONATS AMB LES RELIGIONS I AMB LA LAÏCITAT FORA DE CATALUNYA A EUROPA, AL 2010.

Destinat a persones que vulguin ampliar estudis superiors, fora de Catalunya, a Europa i que pertanyin a alguna de les entitats membre del CEC.
Termini màxim de presentació: 26 de març de 2010.

:: SUBVENCIONS PER A PROJECTES CULTURALS – 2010.

Destinat a projectes culturals de les entitats membre del CEC, basats en valors cristians, però no emmarcats en campanyes d’evangelització.
Termini màxim de presentació: 23 d’abril de 2010.

:: SUBVENCIONS A ENTITATS PER A PROGRAMES D’ACTUACIONS CÍVIQUES, COMUNITÀRIES I DE FOMENT DEL VOLUNTARIAT 2010.

Destinat a projectes d’actuacions i/o activitats cíviques, comunitàries i de foment del voluntariat que portin a terme entitats membre de Diaconia Catalana.
Termini màxim de presentació: 29 de març de 2010.

Les bases de la convocatòria i la documentació es podran consultar al web del consell evangèlic de catalunya, a partir de dissabte 20.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats