EL CEC, PRESENT A LA PLENÀRIA DE FEREDE

 

Ahir dimecres es reunia la Comissió Plenària de FEREDE, màxim orgue de govern de l’entitat, en la seva 53a sessió de treball.

Els delegats de les més de 2.300 esglésies i entitats que integren la Federació hi van ser presents, així com els membres de la Comissió Permanent, els responsables de les conselleries de treball i els representants dels Consell Evangèlics Autonòmics. Representant el Consell Evangèlic de Catalunya hi va assistir el seu Secretari General, Guillem Correa.

L’ordre del Dia incloïa, entre altres temes, l’elecció i/o ratificació de diversos càrrecs de la Comissió Permanent, quedant formada per: President: Daniel Rodríguez, Secretari Executiu: Mariano Blázquez, Vicepresident: José María Baena, Tresorer: Luciano Arévalo i els vocals Federico Aparisi, Manuel García Lafuente, Carlos López, Alfonso Medina, Francisco Portillo, Dámaris Ruiz i Manuel Sarrias. A més, van ser ratificats els responsables de la Comissió de Produccions Audiovisuals – Canal de Vida (José Pablo Sánchez) i de la Conselleria d’Assumptes Jurídics (Pau Simarro).

A destacar, també, l’aprovació per part de la Comissió Plenària del document que recull les normes deontològiques per als càrrecs de FEREDE i organismes federats.

CEC – 11/03/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats