ASSEMBLEA DEL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA

preparant l’assemblea

CONVOCADA LA 28a ASSEMBLEA GENERAL DEL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA

D’aquí a unes setmanes, el dissabte 27 de març, a les 11 del matí, se celebrarà la 28a Assemblea General i 58a Assemblea Cívica del Consell Evangèlic de Catalunya a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí 76, Barcelona).

Hi estan convocats a participar tots els delegats i delegades de les esglésies i entitats membre del CEC, degudament acreditats. (Prèviament a l’assemblea, cada entitat membre haurà d’actualitzar la llista dels seus delegats al telèfon 93.424.10.20 o a l’adreça electrònica administracio@consellevangelic.cat).

Tota la documentació prèvia de l’assemblea es podrà consultar a l’Àrea Restringida del web del CEC a partir del 8 de març.

Per a més informació i consultes, es pot contactar amb l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats