RECURSOS CEC PER A LES ESGLÉSIES

 

L’any 2010 avança. Poc a poc els calendaris de les esglésies i entitats protestants catalanes es van vestint amb activitats i propostes ben diverses.

 

El Consell Evangèlic de Catalunya vol participar en aquestes iniciatives oferint un seguit de recursos musicals, culturals i de reflexió.

 

 GOSPEL.CAT. La formació gospel del Consell Evangèlic de Catalunya continua el seu treball de difusió del missatge evangèlic a través de la música. La seva posada en escena ens convida a reflexionar entorn a valors com la pau, l’esperança, l’amor, la fe. 60 veus i 15 músics, procedents de tots els racons de la nostra geografia, disposats a compartir un temps de celebració i lloança.

Més informació, gospel@consellevangelic.cat

 

EXPOSICIÓ ‘7 VEUS, 1 CAMÍ PER LA PAU’. Inaugurada l’any 2009, aquesta exposició itinerant ja ha viatjat per diversos indrets de la nostra geografia presentant la semblança i pensament de 7 personatges, de tradició protestant, reconeguts mundialment, que destaquen pel seu compromís en favor de la pau. La mostra es pot presentar en espais ben diversos: escoles, centres cívics, associacions… i en el context d’activitats com jornades, seminaris, xerrades i congressos.

Més informació, cultura@consellevangelic.cat

 

MATERIAL BÍBLIC. En el context de la campanya ‘Llegeix la Bíblia, descobreix les arrels de la nostra cultura’ el Consell Evangèlic de Catalunya va presentar els següents materials evangelístics en català, que estan a disposició de les esglésies que ho sol·licitin.

  • El llibre de la vida, material en format magazine que presenta el relat de la vida de Jesús. Reprodueix fragments dels quatre evangelis en la versió de la Bíblia Catalana Interconfessional. Inclou, a més, breus reflexions sobre temes d’actualitat i altres materials addicionals.
  • Imatges del llibre de Job, llibret en format reduït que recull texts del llibre de Job relacionats amb el misteri del sofriment humà. La selecció és il·lustrada amb imatges contemporànies i acompanyades de cites que conviden a la reflexió. El text bíblic utilitzat és la versió de la Bíblia Catalana Interconfessional.

Més informació, cec@consellevangelic.cat

 

CEC – 25/02/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats