PRESENTACIÓ LLIBRE DE LLUÍS RECODER A TERRASSA

 

L’Església Unida de Terrassa ha organitzat la presentació del llibre ‘La llibertat com a resposta’ de Lluís Recoder. Serà el proper 4 de març a 2/4 de nou del vespre al seu local (Av. Béjar 299).

Recoder, alcalde de Sant Cugat del Vallès i dirigent de Convergència, presenta l’essència del seu pensament polític, repassant en primera persona els moments claus de la seva trajectòria política i aspectes de la seva vida privada. 

El llibre, a més, avança els projectes de futur i els seus interessos prioritaris: el medi ambient, l’educació, l’eficàcia en la gestió de recursos, la força del catalanisme i la lluita contra el descrèdit de la política.

En paraules dels organitzadors, aquesta serà una bona oportunitat per poder fer un diàleg obert amb diferents estaments de la societat política i religiosa sobre la llibertat de consciència i els valors fonamentals de la vida. L’entrada és lliure.

CEC – 25/02/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats