ENTREVISTA CEC AMB L’ÀREA SOCIAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Com a conseqüència de l’entrevista entre el President de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el Secretari General del CEC, Guillem Correa, al setembre de 2009, va tenir lloc una primera trobada entre el CEC i l’Àrea Social de la Diputació de Barcelona, el 23 de febrer de 2010.

Avançar en la visualització de la tasca social realitzada des de la Comunitat protestant a Catalunya i donar a conèixer les iniciatives i projectes socials que desenvolupen les comunitats i organismes socials evangèlics a Catalunya va ser el rerefons de l’entrevista que van mantenir Guillem Correa, Secretari General del CEC, Guillem Correa, (acompanyat pel responsable de l’Àrea Social del CEC, Josep Lluís Suárez), i Ana Olmedo, Cap de l’Oficina de Suport Tècnic als Serveis Socials de la Diputació de Barcelona.

Ana Olmedo va exposar les línies de treball de l’entitat i va expressar la voluntat de treballar en xarxa i coordinar-se amb totes les entitats socials en territori. També va plantejar algunes possibles línies de col·laboració, especialment en l’àmbit de la formació del voluntariat.

Per part del CEC es va oferir la col·laboració mitjançant entitats o projectes que poden ser tinguts en compte a l’hora de concretar els programes socials de la Diputació. També va demanar el suport als serveis socials que, des de fa tants anys, la Comunitat Protestant presta a la demarcació de Barcelona, ja sigui de forma permanent ja sigui en algun projecte concret, en funció de les necessitats identificades.

Ambdues entitats es van emplaçar a continuar els contactes per avançar en la col·laboració entre elles.

CEC – 25/02/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats