APUNTA ALS TEUS FILLS A CLASSES DE RELIGIÓ EVANGÈLICA

Pares, ha arribat de nou el moment de preinscriure als vostres fils i per això és important que recordeu que podeu demanar classes d’ensenyament religiós evangèlic als centres públics.

 

El període de preinscripció comença el 2 de febrer i finalitza el 16 a les etapes d’Educació Infantil, Primària i ESO.

 

Així doncs, si voleu triar aquesta opció heu de marcar la casella en el moment de la preinscripció i en cas que no hagueu de fer-ne, podeu adreçar un escrit a la direcció del centre on deixeu constància de la vostra opció. (Demanar model al Consell Evangèlic). 

 

En tots dos casos és important que comuniqueu la vostra sol·licitud al Consell Evangèlic, a fi de fer el seguiment i coordinar amb el Departament d’Educació la incorporació de nous mestres.

 

Recordeu que l’ensenyament religiós evangèlic és un dret i que els centres públics han d’oferir aquesta opció sense posar condicions com un nombre mínim d’alumnes, ja que només amb un alumne es pot fer classe.

 

Per a qualsevol aclariment, demanar el model de sol·licitud o enviar les vostres sol·licituds, podeu contactar amb el Consell Evangèlic (T: 93.424.10.20, F: 93.425.31.11 o AE: ere@consellevangelic.cat).

 

Mònica Figueredo

CEC – 25/02/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats