TROBADA DE COORDINADORS DEL MEP

 

El passat 10 de febrer va tenir lloc una trobada dels Coordinadors de Centres Penitenciaris del Ministeri evangèlic a Presons. El motiu de la mateixa va ser reconèixer la tasca d’en Carles Moya qui fins al moment a estat el Coordinador del MEP, i hi continuarà vinculat com a coordinador del CP de Brians2, i al mateix temps presentar al nou Coordinador del MEP, en Samuel Aran.

Presidits pel Secretari General del CEC, Guillem Correa, la trobada va comptar, a més, amb la presència del coordinador de l’Àrea Social del CEC, Josep Lluís Suárez, i els coordinadors dels CPs Lledoners i Brians 1, Francesc Rodríguez  i Carme Herrero, del CP de Joves, Lídia Tudela, del CP Ponent, Manel Escalera, del CP de Dones, Maria Lladó, del CP Quatre Camins, Agustí Soto i del CP Brians 1, Jesús Huerta.

La trobada va servir per presentar les línies mestres d’aquesta nova etapa del MEP, que tenen a veure amb la renovació generacional del ministeri i el canvi de mentalitat. Vers la primera idea ja s’estan donant passos en forma d’un nou curs d’Agent Pastoral a Presons que s’iniciarà d’aquí a pocs dies. Vers la segona, el canvi de mentalitat, es va presentar un nou sistema de treball en el que s’emfatitza la programació a llarg termini i la transmissió eficient de dades per tal de poder visualitzar la tasca del MEP i, al mateix temps, poder preveure les necessitats futures del Ministeri Evangèlic a Presons.

Samuel Arán

CEC – 11/02/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats