LA PESE RECULL 110.000 EUROS PER HAITÍ

 

La PESE ha informat que en aquestes darreres setmanes ha rebut més de 110.000 euros en resposta a la seva crida solidària en favor dels damnificats dels terratrèmols que han castigat Haití. Davant la situació tràgica viscuda en el país caribeny, han estat moltes les persones, esglésies i entitats que s’han sentit cridades a col·laborar.

La mateixa plataforma ha informat que els diners recollits seran entregats al Exèrcit de Salvació, entitat present a Haití des de l’any 1950 i que, fins al moment ha atès més de 18.000 persones, oferint-los ajuda humanitària integral.

A més de la PESE, altres entitats evangèliques i famílies denominacionals han establert els seus propis canals de recollida de donatius i enviament de les ajudes.

Actualment integren la PESE les següents entitats i denominacions: Diaconía, Alianza Evangélica Española, Sociedad Bíblica, Dignidad, Ejército de Salvación, Misión Evangélica contra la Lepra, Asambleas de Dios, FIEIDE, FIAPE, Asociación de Menonitas y Hermanos en Cristo, IERE, Buenas Noticias i Cuerpo de Cristo.

Els donatius es poden enviar a:

Titular a la Caixa: Diaconía.

Numero de compte: 2100‐4750‐52‐0200044907

IMPORTANTS RECOMANACIONS PELS DONANTS

Per una millor identificació dels donants, preguem tinguin en consideració les següents recomanacions:

  1. 1.       Si el donatiu es fa mitjançant ingrés en efectiu, indicar clarament el nom del donant, tant si és persona física com jurídica (església, associació, etc).
  2. 2.       Indicar el nom de la persona o institució que realment fa el donatiu, no el de qui el materialitza, especialment en el cas de les institucions.
  3. 3.       Si es tracta d’esglésies, donat que l’espai per posar el nom és limitat, utilitzar abreviatures (com EE per Església Evangèlica; CC per Comunitat Cristiana, etc) pel títol i deixar suficient espai pel nom.
  4. 4.       Si el donatiu es realitza per transferència bancària (de compte a compte), aquestes dades surten automàticament, donant per suposat que l’ordenant és el donant.

 

* Si volen rebre avís de rebuda del donatiu, enviar un correu electrònic notificant el dia i quantitat de la transferència efectuada, nom de l’ordenant, NIF i adreça. Aquells donants particulars que volen desgravar el donatiu a la declaració de l’IRPF han d’enviar les mateixes dades a pese@diaconia.es abans de l’1 d’octubre de 2010.

CEC – 11/02/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats