AVANCEM CAP AL III CPC 2011

 

III CPC són unes sigles que poc a poc aniran fent-se familiars en les nostres comunicacions. Amb elles identifiquem el III Congrés Protestant de Catalunya, a celebrar del 6 al 8 de desembre de 2011.

Tot i que la data sembla llunyana, el cert és que ja fa mesos que des del Secretariat i el Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya s’ha posat fil a l’agulla en la preparació d’aquesta trobada que cada deu anys convoca la Comunitat Protestant catalana a reflexionar i debatre sobre l’actualitat de l’Església i les seves aportacions a la societat.

Presidits pel lema “Escoltant-nos els uns als altres”, els debats del congrés giraran entorn els següents cinc eixos de reflexió: jovesdiversitatmissiórellevància socialtecnologies de la comunicació.

Ja s’han realitzat algunes activitats preparatòries. Recordem, per exemple, la trobada multisectorial del passat mes d’octubre i la consulta sobre immigració del juny. 

En la propera assemblea del Consell Evangèlic de Catalunya, el 27 de març, s’informarà sobre aquesta convocatòria pel 2011.

CEC – 11/02/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats