CURS PER A AGENTS PASTORALS A PRESONS

la formació, més a prop

EL CENTRE D’ESTUDIS JOAN VALLÈS CONVOCA EL PRIMER CURS SEMIPRESENCIAL PER A AGENTS PASTORALS PROTESTANTS A PRESONS

El Centre d’Estudis Joan Vallès posa en marxa el NOU CURS per a Agents Pastorals Protestants a Presons; una formació adreçada a les persones interessades a incorporar-se als equips de voluntaris del Ministeri Evangèlic a Presons.

Aquesta nova proposta presenta algunes novetats. La principal d’elles és la fòrmula semipresencial, pensada per a facilitar l’accés de l’alumnat a la formació. De les 16 hores lectives del curs, 12 es realitzaran des de casa i les 4 restants, en una sessió presencial el dia 10 d’abril, de 10 a 14 hores.

El període de matriculació finalitza el proper 15 de febrer. Més informació i matrícules: 93.424.10.20 o cejv@consellevangelic.cat.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats