RELLEU AL CAPDAVANT DEL MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS

 

En aquestes setmanes s’ha produït el relleu en la coordinació del Ministeri Evangèlic a Presons. Després de més de tres anys de vinculació a aquest departament del Consell Evangèlic de Catalunya, Carlos Moya inicia una nova etapa personal que el durà a ampliar la seva formació teològica a l’estranger.

Per a substituir-lo, es compta des del 18 de gener amb la incorporació de Samuel Aran, el qual, en aquesta primera etapa de formació i coneixement de l’àmbit penitenciari, tindrà la col·laboració de Josep-Lluís Suárez, pastor penitenciari a Barcelona i membre del Secretariat del CEC.

En aquests moments, el MEP està immers en un procés de consolidació del seu projecte. Prova d’aquesta realitat és la presència a la Taula de Participació Social i l’increment del nombre d’Agents Pastorals a Presons.

La incorporació del nou coordinador inicia una nova etapa que estarà marcada per un èmfasi especial en l’ampliació dels equips d’agents pastorals i el relleu generacional.

A més, en aquests darrers dies s’ha concretat la presència del MEP en la Taula de Participació Social de II nivell als Centres Penitenciaris de Joves i Lledoners. La importància d’aquest fet radica en la possibilitat de treballar més directament en la coordinació de les activitats de voluntariat que es realitzen en aquests centres, així com disposar d’un coneixement més proper de les necessitats detectades, proposant estratègies conjuntes per millorar la tasca amb els col·lectius d’especial atenció.

CEC – 28/01/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats