ÀGAPE PRESENTA “DAMASCO” A LA UNIVERSITAT ABAT OLIVA

 

Quan el més de novembre es presentava “Damasco” a l’Auditori de CaixaFòrum, s’iniciava un seguit d’activitats especials que havien de dur aquesta pel·lícula a diferents racons de la nostra geografia.

Dins aquesta programació, el proper 15 de febrer, a 2/4 de sis de la tarda, la pel·lícula serà presentada a la Universitat Abat Oliva (Bellesguard 30, Barcelona) en una projecció adreçada a alumnes i professors d’aquest centre formatiu.

 

Recordem que es tracta d’un documental dramatitzat que explica la conversió de Saule de Tars, perseguidor dels cristians, qui més tard seria conegut amb el nom de Pau. Produïda per Ágape Media Art i filmada íntegrament a les localitats històriques on van tenir lloc els fets que narra, té una durada de 75 minuts.

 

Més informació, 93.424.30.31 (Oficina d’Àgape).

 

CEC – 28/01/10

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats