PESE: AJUDA URGENT PER HAITÍ

 

Arran de la tragèdia que s’està vivint a Haití en les darreres hores, la Plataforma Evangélica para Situaciones de Emergencias (PESE) fa una crida a la solidaritat amb les víctimes i damnificats del terratrèmol.

 

L’objectiu de la PESE és oferir una ajuda integral a les víctimes, tenint en compte tant les necessitats materials com les espirituals. Així, els donatius recollits es destinaran a pal·liar necessitats bàsiques de la població i, segons el que estableix la pròpia normativa, seran distribuïts mitjançant entitats evangèliques que treballen a la zona. D’altra banda, el 10% de l’import es dedicarà a la distribució de material bíblic i d’ajuda espiritual als damnificats.

 

Els donatius es poden enviar a:

La Caixa: 2100 – 4750 – 52 – 0200044907

Titular: DIACONIA

(Aquelles persones que vulguin rebut del donatiu o justificant per desgravar-lo en la declaració de l’IRPF han d’enviar un correu a pese@diaconia.es, abans de l’1 d’octubre 2010, indicant el dia i la quantitat transferida, el nom del donant, NIF i adreça.)

 

Nascuda l’any 2003, la PESE està actualment integrada per catorze entitats i famílies denominacionals (Diaconía, Alianza Evangélica Española, Asambleas de Dios, Asociación de Menonitas y Hermanos en Cristo, Buenas Noticias, Cuerpo de Cristo, Ejército de Salvación, FIAPE, FIEIDE, IERE, Misión Evangélica contra la Lepra, Sociedad Bíblica i Testimonio Cristiano a Cada Hogar) que treballen sota el lema “Units davant l’emergència”.

CEC – 14/01/10

 

 

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats