EL CEC A LA TROBADA DE PASTORS DE LES ASSEMBLEES DE DÉU

 

El passat 9 de gener, el Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya, Guillem Correa, va participar en la trobada de pastors de les Assemblees de Déu de Catalunya.

A més de la informació general sobre el CEC, els assistents van poder escoltar de boca del Secretari General les darreres novetats en relació a la recentment aprovada Llei de Centres de Culte i la seva aplicació.

La necessitat d’una llei que igualés el tracte a les diferents confessions religioses presents a Catalunya va empènyer el CEC a participar activament des del principi en aquest procés; una participació que es manté donat que actualment el CEC està representat en l’equip de redacció del reglament que acompanyarà la llei.

Després de la presentació es va obrir un temps de col·loqui en el qual els assistents van poder presentar els seus dubtes i demanar informació més detallada sobre aquells aspectes que més els preocupen.

CEC – 14/01/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats