COSMOLOGIA AL CET RECICLATGE

 

Raimon Reginaldo, llicenciat en ciències físiques, vicepresident de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell i antic cap de projectes de CosmoCaixa, serà el ponent convidat en la tercera sessió del CET-Reciclatge, corresponent al curs 2009-2010.

El tema a abordar serà “Cosmologia del Gènesi i cosmologia actual”, una descoberta de la concepció cosmològica dels pobles de la Bíblia, l’aplicació a la seva teologia i com ens ajuda a entendre el text bíblic. Així mateix, s’analitzarà la visió cosmològica de la ciència actual, explorant-ne les seves repercussions en el diàleg entre ciència i religió.

Serà el proper 8 de febrer, de 10.15 a 17 hores, al local de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell (Domènech i Montaner 40, Sabadell). El preu de la matrícula és de 20 euros.

Més informació, cet-formacio@uebc.cat.

CEC – 14/01/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats