CAMPAMENT SOLIDARI “UN FINDE POR UN SUEÑO”

 

L’Església Evangèlica Baptista de Figueres organitza, junt amb la casa de colònies “Els estanys”, un cap de setmana solidari destinat a recollir fons per a finalitzar les obres d’ampliació del local de l’església.

Del 29 al 31 de gener, joves i adolescents a partir de 14 anys estan convocats a trobar-se a la casa de colònies, sota el lema “Un fide por un sueño”, per a gaudir d’un cap de setmana diferent, moltes il·lusions i un somni per a compartir.

Al llarg del cap de setmana, hi haurà seminaris de gran actualitat, presentats pels responsables dels següents ministeris: Semilla de Trigo, Asociación Puente i Young Life. A més, no hi faltarà la lloança, el temps de lleure i la reflexió bíblica.

Les inscripcions es poden tramitar accedint a la plana web: http://llumage.wordpress.com/retirofinde/

CEC – 14/01/10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats