Biografia. Juan Antonio Álvarez

Juan Antonio Álvarez

Juan Antonio Álvarez

Nascut a Alacant, és casat i pare de quatre fills. Es convertí al Senyor als 27 anys i poc temps després començà a anunciar l’evangeli a familiars i amics durant dos anys, passats els quals es va formar un grup que va haver de llogar un local on s’hi reuniren durant cinc anys. En aquest temps també va iniciar un ministeri pioner a Alacant, començant així una obra que s’estengué ràpidament, ja que en els set anys que hi va estar treballant es varen establir esglésies en diverses poblacions de les comarques. Va ser una etapa de molta benedicció i aquestes esglésies, posteriorment, es van integrar a la denominació de Filadèlfia, on actualment segueixen creixent.

Als deu anys d’haver començat el ministeri, va ser cridat per l’Església de Barcelona de les Assemblees de Déu que es reuneix a la Travessia de Sant Antoni, on s’hi va integrar després d’establir pastors a les diverses esglésies d’Alacant. Era l’any 1979 i ja fa 30 anys que n’és el pastor. Paral·lelament, ha ajudat a la consolidació d’esglésies a Gavà, Vilanova i la Geltrú i a Cornellà.

Ha estat evangelitzant en els carrers de diverses poblacions de Catalunya i ha posat en marxa un seminari per a la formació de dirigents de les diferents esglésies. Actualment confessa que, després de 40 anys de ministeri, manté la mateixa il·lusió que quan va començar a servir al Senyor als 27 anys.

 

Noticias relacionadas:

...

  •   “PUEDES” és el nom que rep la plataforma nascuda amb l’objectiu d’establir un Pla de Coordi ...

  • Els comentaris estan tancats