CONCERT D’ANIVERSARI A BARCELONA

 

L’Església Protestant Barcelona Centre celebra el 56è aniversari del seu establiment al carrer dels Tallers, 26 de Barcelona. Per commemorar-ho ha organitzat un Concert d’Arpa i Cant el proper dia 31 de gener, a les 7 del vespre, al seu local.

 

Hi participaran:

Esther Estrada, Arpa

Orquestra Municipal de Barcelona. Formació en música de cambra amb el Mestre Joan Massià (Premi d’Honor). Participà a l’orquestra del Gran Teatre del Liceu i fou Primera Arpa de l’Orquestra de la RTV de Johannesburg (Sud-Àfrica).

 

Aurèlia Pessarrodona, Cant

Catedràtica de Cant del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Professora de la Städtischen Sing un Musikschule de Regensburg. Va fer estudis de cant a l’Associated Board of the Royal Schools of Music of London. Doctoranda de Musicologia a la UAB.

 

Totes dues interpretaran peces de Bach, Häendel, Tleman, Cloft, Atkinson, Guerrero, Bartlett, Schültz i Haydn.

 

L’entrada és gratuïta i en finalitzar el concert s’oferirà un refrigeri als assistents.

 

CEC – 09/01/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats