LA2 VA RETRANSMETRE EL CULTE DE NADAL

El passat 24 de desembre, i per cinquè any consecutiu, La2 de Televisión Española va retransmetre el culte evangèlic de commemoració del Nadal, gravat el diumenge anterior a l’església Celebración Cristiana de Madrid.

Segons les xifres facilitades, 275.000 persones van seguir la retransmissió d’una hora de durada, que va comptar amb la participació del Grup de Lloança de Misión Posible, la música de David Bea i la predicació del pastor Juan José Cortés. En la seva reflexió, va recordar la pau veritable que només poden gaudir aquells qui han conegut Jesús de manera personal.

El culte va finalitzar amb la sentida pregària de Mariano Blázquez, Secretari Executiu de FEREDE.

Per veure el culte, es pot accedir al web de Televisión Española.

CEC – 30/12/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats