EL CEC A LA INAUGURACIÓ DEL LOCAL DE L’ESGLÉSIA CRISTIANA DE CORNELLÀ

 

L’Església Cristiana Evangèlica de Cornellà va celebrar el passat 19 de desembre la finalització de les obres de remodelació del seu local de culte al carrer Filipines 7. Ho va fer, coincidint amb el culte de commemoració del seu 37è aniversari.

 

Un bon grup de persones van assistir a l’acte i van tenir així l’oportunitat de veure el nou aspecte que ofereix aquest espai de culte. A més dels membres de la comunitat protestant, en el culte hi van ser presents altres convidats especials, encapçalats per l’alcalde de la ciutat, Antonio Balmón. El Consell Evangèlic de Catalunya va estar representat pel seu Secretari General.

A més de l’alcalde, un a un, els convidats van adreçar paraules de felicitació i reconeixement a l’església per l’obra realitzada. Van participar Daniel Rodríguez, President de FEREDE, Guillem Correa, Secretari General del CEC i Juan Carlos Escobar, President de FADE.

En finalitzar l’acte, es va servir un refrigeri a tots els assistents.

CEC – 30/12/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats