CULTE D’ANY NOU A BARCELONA

 

Ens apropem al canvi d’any i, de nou, el Consell Evangèlic de Catalunya participa en l’organització del Culte Especial d’Any Nou, juntament amb l’Aliança Evangèlica Espanyola, l’AMEC (Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya), la COMEC (Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya) i la IBEC (Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya).

 

El culte se celebrarà el proper 9 de gener, a les 7 del vespre, a l’Església Evangèlica d’Hostafrancs (Rector Triadó 30, Barcelona).

 

En el decurs del culte es reservarà un temps especial per a la gratitud amb el lliurament de les medalles del CEC als germans Juan Antonio Álvarez Díaz, Josep Monells i Narciso Núñez en reconeixement al seu esforç, des de diferents àmbits, en favor de la difusió del missatge de l’Evangeli.

 

Les Medalles del Consell, de Guillem Correa >>>

 

CEC – 30/12/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats