VI DINAR DE NADAL ORGANITZAT PEL CEIC

 

Un any més –i ja són sis!-, el Plenari del Consell Evangèlic de Catalunya va organitzar un dinar especial de Nadal al qual va convidar els pastors i líders de les esglésies ètniques a Catalunya. Aquesta activitat va estar coordinada pel Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC).

 

Abans del dinar, però, hi va haver un temps de fraternitat en què es van recordar les activitats realitzades pel CEIC l’any 2009 i es van presentar diversos motius de pregària i de reflexió. En total, hi van ser presents 15 comunitats i ministeris, acompanyats pels representants del Plenari.

 

El dinar de Nadal va estar presidit per un ambient de cordialitat i germanor que es va traduir en animades converses, somriures i bons desitjos per aquestes dates i pel nou any. En finalitzar, els assistents van expressar el seu desig de repetir l’experiència en properes ocasions.

 

CEC – 17/12/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats