SI ALGÚ TÉ SET… QUE VINGUI

- Fidel Caralt -

 

El darrer dia de la festa, que era el més solemne, Jesús es posà dret i exclamà:
- Si algú té set, que vingui a mi; el qui creu en mi, que begui.  Perquè diu l’Escriptura: Del seu interior brollaran rius d’aigua viva.
Joan 7:37-38

 

Fa poc vaig poder apropar-me a un rierol que baixa del Montseny. La remor de l’aigua i la seva transparència em van fer venir a la ment pensaments de vida, en el sentit més ple de la paraula, i em van fer pensar: ¿Com pot l’ésser humà viure una vida plena i transparent enmig d’un món ple de problemes i dolor?

En aquell moment vaig recordar aquelles paraules que Jesús va dir: Si algú té set, que vingui a mi; el qui creu en mi, que begui… del seu interior brollaran rius d’aigua viva.

D’aquesta manera ell estava dient: Jo sóc la font de la que tu pots veure i quedar saciat. Però Jesús va una mica mes enllà i afegeix: Si veus de mi, si creus en mi, del teu interior brollaran rius d’aigua viva.

L’apòstol Joan ens diu que Jesús s’estava referint a l’Esperit Sant que rep tot aquell qui creu en Crist. És a dir, Jesús no parla només de que serem saciats, sinó que Déu ens omplirà tant amb la seva presencia que tindrem, fins i tot, per donar a d’altres.

Quantes persones tenen petits problemes a la vida i viuen amargades? Quantes persones donen una aparença de felicitat i per dintre estant molt i molt buides? Potser és la teva situació.

No vull dir que aquell qui creu en Jesús viu una vida sense dificultats, no. Déu no et promet una vida sense problemes. Però el que sí vull dir és que Jesús està en aquells qui creiem en Ell. La seva presència ens dóna pau i esperança, ens ajuda a acceptar el que som i les nostres circumstàncies, ens ajuda a veure el món d’una altra manera i a canviar la nostra forma de viure, ens ajuda a ser homes i dones que, tot i que viuen els problemes del dia a dia, tenen el goig de saber que són de Déu.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats