CONCENTRACIONS EN FAVOR DE L’ESGLÉSIA PERSEGUIDA

 

Eren 2/4 de vuit del vespre quan a diversos punts de la geografia catalana s’iniciaven les concentracions silencioses de cristians evangèlics en favor de l’església perseguida convocades pel Consell Evangèlic de Catalunya amb la col·laboració de la Comissió de Llibertat Religiosa de l’Aliança Evangèlica Espanyola. El text que apareixia a les pancartes deixava clar el missatge a transmetre: Jesucrist us estima! No esteu sols!

Les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Sabadell, Vilanova i la Geltrú i Manresa van acollir aquestes manifestacions. En total, 1800 persones van donar suport als cristians que arreu del món pateixen persecució per causa de la seva fe. A totes les concentracions es va procedir a la lectura d’un manifest de suport redactat per a l’ocasió.

La informació actualitzada es pot consultar a
http://cristianosperseguidos.blogspot.com
o www.consellevangelic.cat

CEC – 17/12/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats