CICLE DE CONCERTS DE NADAL DE LA CORAL AL·LELUIA DE SABADELL

 

La Coral Al·leluia de Sabadell va iniciar el passat 12 de desembre a l’Església Protestant de Rubí el seu cicle de concerts de Nadal, aquest any sota el títol: “És possible! Mirem al món amb esperança!”.

A més de Rubí, visitaran el proper 19 de desembre, a 2/4 de nou del vespre, l’Església Evangèlica Baptista “La Nativitat” (Dr. Cabanes 20, Terrassa), finalitzant el cicle l’1 de gener, a les 7 del vespre, a l’Església Baptista “El Redemptor” (Moratín 105, Sabadell).

La coral va néixer l’any 1943 com a Cor de l’Església Evangèlica Baptista de Sabadell, de la mà del mestre Pere Puig i Inglada. El seu fill, Pere Puig i Ballonga, en va prendre el relleu en la direcció anys més tard, iniciant una trajectòria que va portar la formació a actuacions arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

Dins les seves participacions, s’inclouen col·laboracions amb l’Orquesta Ciutat de Barcelona, l’Orquesta Simfònica del Vallès i amb els mestres Edmond Colomer i Jordi Mora, entre altres.

Actualment la coral és dirigida per Lois Garcia Puig.

CEC – 17/12/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats