BÀSQUET AL CENTRE PENITENCIARI DE JOVES

 

“L’equip visitant va protagonitzar una segona meitat perfecta, amb una defensa de llibre, i va aconseguir remuntar els 20 punts de desavantatge. Es van posar un punt per davant a falta de 2 minuts per al final del partit, però no van poder rematar el treball fet i acabaren cedint un partit en el qual l’equip va mostrar dues cares oposades.”

 

Aquest és el relat que Llorenç Torras, un dels Agents Pastorals del Ministeri Evangèlic a Presons, fa del partit de bàsquet viscut fa uns dies al Centre Penitenciari de Joves.

Aquest partit forma part d’una nova iniciativa que l’equip de voluntaris evangèlics ha endegat en aquest centre a fi de dinamitzar la participació d’un major nombre d’interns en activitats lúdiques i de lleure.

CEC – 17/12/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats