MANIFEST EN FAVOR DE L’ESGLÉSIA PERSEGUIDA

Cada dia ens arriben notícies del que succeeix en països governats per diferents tipus de dictadures o amb presència de grups religiosos extremistes. En aquests països es cremen temples, s’ataquen cases de cristians i s’empresonen, torturen, executen o assassinen cristians i els seus líders, només pel fet de tenir i de viure una fe diferent a la creença majoritària.

Un terrible exemple d’aquesta persecució va ocórrer el passat 1 d’agost de 2009. Segons l’agència Efe, centenars d’extremistes religiosos van cremar 50 cases de cristians i una església a la ciutat de Gojra, província de Punjab, al Paquistan. Un total de set cristians, entre ells un nen i quatre dones, van morir carbonitzats i quinze persones més van resultar ferides.

També podríem esmentar molts altres exemples recents que han tingut lloc  a la Xina, Cuba, Laos, Afganistan, Irak, Somàlia, Nigèria, Corea del Nord, Indonèsia, Etiòpia, Iran, Sudan, etc.

Davant d’aquests fets i d’altres similars, el Consell Evangèlic de Catalunya, amb la col·laboració de la Comissió de Llibertat Religiosa de l’Aliança Evangèlica Espanyola, ha convocat aquesta concentració per tal d’enviar un missatge de solidaritat i suport a tots els cristians perseguits arreu del món. En aquest mateix moment hi ha concentracions convocades davant dels ajuntaments de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Sabadell, Vilanova i la Geltrú i Manresa.

Volem que sàpiguen que no estan sols en el seu patiment perquè ens recordem d’ells quan preguem a les nostres cases i a les esglésies, encara que no ho fem prou i per això els demanem perdó.

Volem que sàpiguen que són un exemple per a nosaltres per la seva fidelitat a Déu enmig de tant dolor.

Volem que recordin que Jesucrist segueix essent el Senyor de la història i que,  quan vingui victoriós en el seu retorn, Ell eixugarà les seves llàgrimes i els consolarà tal com diu la Bíblia:

“Mai més no passaran fam ni set, ni els farà mal el sol ni la calor,
perquè l’Anyell que està en el tron els pasturarà i
els conduirà a les fonts d’aigua viva.
I Déu eixugarà totes les llàgrimes dels seus ulls”

Apocalipsi  7:16-17

Jesús farà tot això perquè estima la seva església i estima els cristians que són perseguits en el món per tenir fe en Ell.

NO ESTEU SOLS; JESUCRIST US ESTIMA.

Cristians Evangèlics de Barcelona

 

 

Pels cristians perseguits al món,
concentració de Cristians Evangèlics
el 12 de desembre, de 19.30 a 20 hores.

 

Més informació,
www.cristianosperseguidos.blogspot.com
www.consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats