MANIFEST EN FAVOR DE L’ESGLÉSIA PERSEGUIDA

Cada dia ens arriben notícies del que succeeix en països governats per diferents tipus de dictadures o amb presència de grups religiosos extremistes. En aquests països es cremen temples, s’ataquen cases de cristians i s’empresonen, torturen, executen o assassinen cristians i els seus líders, només pel fet de tenir i de viure una fe diferent a la creença majoritària.

Un terrible exemple d’aquesta persecució va ocórrer el passat 1 d’agost de 2009. Segons l’agència Efe, centenars d’extremistes religiosos van cremar 50 cases de cristians i una església a la ciutat de Gojra, província de Punjab, al Paquistan. Un total de set cristians, entre ells un nen i quatre dones, van morir carbonitzats i quinze persones més van resultar ferides.

També podríem esmentar molts altres exemples recents que han tingut lloc  a la Xina, Cuba, Laos, Afganistan, Irak, Somàlia, Nigèria, Corea del Nord, Indonèsia, Etiòpia, Iran, Sudan, etc.

Davant d’aquests fets i d’altres similars, el Consell Evangèlic de Catalunya ha convocat aquesta concentració per tal d’enviar un missatge de solidaritat i suport a tots els cristians perseguits arreu del món. En aquest mateix moment hi ha concentracions convocades davant dels ajuntaments de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Sabadell, Vilanova i la Geltrú i Manresa.

Volem que sàpiguen que no estan sols en el seu patiment perquè ens recordem d’ells quan preguem a les nostres cases i a les esglésies, encara que no ho fem prou i per això els demanem perdó.

Volem que sàpiguen que són un exemple per a nosaltres per la seva fidelitat a Déu enmig de tant dolor.

Volem que recordin que Jesucrist segueix essent el Senyor de la història i que,  quan vingui victoriós en el seu retorn, Ell eixugarà les seves llàgrimes i els consolarà tal com diu la Bíblia:

“Mai més no passaran fam ni set, ni els farà mal el sol ni la calor,
perquè l’Anyell que està en el tron els pasturarà i
els conduirà a les fonts d’aigua viva.
I Déu eixugarà totes les llàgrimes dels seus ulls”

Apocalipsi  7:16-17

Jesús farà tot això perquè estima la seva església i estima els cristians que són perseguits en el món per tenir fe en Ell.

NO ESTEU SOLS; JESUCRIST US ESTIMA.

Cristians Evangèlics de Barcelona

 

Pels cristians perseguits al món,
concentració de Cristians Evangèlics
el 12 de desembre, de 19.30 a 20 hores.

 

Més informació,
www.cristianosperseguidos.blogspot.com
www.consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats